100% Discrete levering

Erotiek is iets persoonlijks, dat weten wij bij EroticXL als geen ander. Daarom kan je altijd 100% op onze discretie rekenen.

Jouw bestelling wordt discreet verzonden, zonder onze naam op de verpakking. Dat is een van de veilige garanties die EroticXL al haar klanten geeft. Zo blijft Erotiek Privé, wel zo´n prettig idee.

Let op: Het kan wel zijn dat wanneer je niet thuis bent dat de vervoerder je pakket afgeeft bij buren.

Door wie en wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij streven ernaar dat bestellingen die op werkdagen online vóór 22:00 uur* binnenkomen nog dezelfde dag worden verzonden zodat we je bestelling de volgende(werk) dag bij je thuis kunnen aanbieden.

Let op: bestellingen die op vrijdag of in het weekend geplaatst zijn worden de maandag erop verzameld en verstuurd. De volgende dag, dinsdag, zal deze bij je aangeboden worden.

Tip: Wil je er zeker van zijn dat je je bestelling nog voor het weekend in huis hebt bestel deze dan donderdag voor 22:00 uur.
Voor al onze verzendingen werken wij samen met onze verzendpartner DHL. Afhankelijk van de grootte van de verpakking van je bestelling zal deze aangeboden worden als pakket of buspakje.
DHL pakketten worden 4 keer aangeboden voor een afleverpoging. DHL buspakjes worden 2 keer aangeboden.
Laat je jouw pakket afleveren op een postbusadres dan dien je rekening te houden met een minimale levertijd van 5-7 werkdagen.

Je ontvangt van DHL Parcel in de ochtend een e-mail met daarop het dagdeel wanneer ze die dag bij jou langskomen met jouw pakket.Wanneer je niet thuis bent en je pakket past niet in de brievenbus, dan kan het zijn dat DHL-Parcel het pakket aanbiedt bij de buren. Je ontvangt dan een kaart in de brievenbus met daarop het adres waar het pakket is bezorgd. Als de buren niet thuis zijn, laat de bezorger van DHL-Parcel een kaart achter in de brievenbus. Daarop vind je verdere instructies en DHL contactgegevens.

Verzendkosten

Voor orders via internet bedragen de verzendkosten bij verzending binnen Nederland € 4,95.
Voor orders via internet bedragen de verzendkosten naar verzending naar België €4,95.

Bij deelleveringen uit één bestelling, worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht.

De waardering van www.eroticxl.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.

Main Menu