Deze website https://eroticxl.nl (de “Website”) is eigendom van Eroticxl (hierna te noemen “EroticXL”), een onderneming met adres J.G. Suurhoffstraat 20 te Papendrecht. EroticXL is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 23083768.

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Inhoud Website

EroticXL behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de inhoud van de website en deze disclaimer te wijzigen of te verwijderen zonder mededeling daarvan aan u te hoeven doen.

EroticXL besteedt veel zorg en aandacht aan de inhoud van de Website, maar het gebruik van (informatie op) de website is voor eigen risico. Ondanks onze inspanning, kan het voorkomen dat de inhoud van de website onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. De inhoud van de website wordt dan ook zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden.

Alle prijzen getoond op de Website zijn onder voorbehoud van kennelijke fouten door bijvoorbeeld een onjuiste invoer of technische problemen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten is eroticxl niet aansprakelijk. Op grond van dergelijke fouten komt geen overeenkomst tot stand tussen u en EroticXL.

Aansprakelijkheid

EroticXL is niet aansprakelijk voor enige schade of andere nadelige gevolgen door gebruik van (informatie op) de website. Indien u handelingen verricht op basis van (informatie op) onze website is dit voor uw eigen risico. Er komt geen overeenkomst tussen u en EroticXL tot stand op grond van kennelijke fouten en/of onvolledige of achterhaalde informatie.

EroticXL is niet aansprakelijk voor het als gevolg van een storing niet toegankelijk c.q. beschikbaar zijn van de website en EroticXL is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor storingen in netwerken van derden door middel waarvan de toegang tot de website wordt verkregen. Daarnaast is EroticXL niet aansprakelijkheid voor inhoud van de website welke afkomstig is van derden.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de website. Ondanks dat EroticXL er alles aan doet om misbruik te voorkomen, is EroticXL niet aansprakelijk voor informatie die gebruikers op de website plaatsen. EroticXL controleert de inhoud die gebruikers van de website op de website plaatsen niet, maar kan deze inhoud wel aanpassen. Indien er klachten zijn, kan EroticXL deze inhoud onderzoeken en waar nodig ingrijpen.

Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website berusten bij EroticXLvoor zover deze niet bij derden berusten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van EroticXL is het niet toegestaan om (delen van) de website, informatie op de website of ander materiaal getoond op de website openbaar te maken, te verveelvoudigen, op te slaan of te koop aan te bieden in welke vorm dan ook.

Contact


Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met EroticXLvia info@eroticxl.

De waardering van www.eroticxl.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.

Main Menu